Κλείσιμο

Αναζήτηση

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Χρόνος εκτέλεσης παραγγελίας

Από την στιγμή που έχει επικυρωθεί και επιβεβαιωθεί η παραγγελία χρειαζόμαστε από 1-7 εργάσιμες ημέρες για την εκτέλεση της.

ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οι αποστολές εντός Αττικής γίνονται με χρόνο παράδοσης εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, ενώ για το υπόλοιπο δίκτυο της Ελλάδας (χερσαίοι ή νησιωτικοί προορισμοί) ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται σε 1-4 εργάσιμες ημέρες.

Η χρέωση αποστολής είναι 3,50€.

Για τις δυσπρόσιτες περιοχές εντός Ελλάδος η χρέωση είναι 6,50€.

Εάν  επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή (δηλαδή θα δώσετε το ακριβές ποσό της παραγγελίας στο courier κατά την παράδοση του δέματος), η υπηρεσία της αντικαταβολής έχει χρέωση 2€ επιπλέον.

Τέλος, μπορείτε να παραλάβετε τη παραγγελία σας από το κατάστημα μας Ελβετίας 19 Αγία Παρασκευή Αττικής, εντός του ωραρίου λειτουργίας μας, χωρίς οικονομική επιβάρυνση

Για αγορές άνω των 60,00€ δεν υπάρχει χρέωση αποστολής ανεξάρτητα του τρόπου πληρωμής.

 

ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οι αποστολές σε χώρες του εξωτερικού γίνονται μέσω των ΕΛΤΑ (Ελληνικά Ταχυδρομεία) και η χρέωση είναι 20 ευρώ εντός Ευρώπης και 30 ευρώ εκτός Ευρώπης. Ο χρόνος παράδοσης ποικίλει ανάλογα με τον προορισμό.

Οι πελάτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης υπόκεινται σε τυχόν επιπλέον χρεώσεις που δύνανται να προκύψουν από διαφορές στην ισοτιμία, εκτελωνισμούς, εισαγωγικούς δασμούς, περιορισμούς των προϊόντων και άλλες τοπικές απαιτήσεις για τις οποίες η επιχείρηση μας δεν φέρει καμία ευθύνη.

Για τις αποστολές εντός Ελλάδας η επιχείρηση συνεργάζεται με την εταιρεία Γενική Ταχυδρομική. Όσον αφορά αποστολές σε χώρες του εξωτερικού η εξυπηρέτηση των πελατών γίνεται μέσω των ΕΛΤΑ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Όλα τα προϊόντα μπορούν να ανταλλαχθούν με διαφορετικό αντικείμενο της ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας.
Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με μια αγορά, τα αντικείμενα μπορούν να επιστραφούν για ανταλλαγή, εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας.
Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και να επιστραφεί μαζί με την συσκευασία του και την απόδειξη αγοράς του.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο xeiropoihmata@gmail.com αναφέροντας τον λόγο της αλλαγής καθώς και το προϊόν με το οποίο θέλετε να γίνει η αλλαγή.
Τα έξοδα αποστολής για επιστροφές καταβάλλονται από τον πελάτη και η αποστολή προσφέρεται δωρεάν από εμάς.
Οι επιστροφές μπορούν να παραδοθούν και αυτοπροσώπως στο κατάστημά μας.
Επιστροφές από χώρες εκτός της ΕΕ δεν είναι εφικτές.

Back to Top
Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι