Κλείσιμο

Αναζήτηση

1. Με πιστωτική κάρτα

Η πληρωμή γίνεται μέσω της Viva Wallet με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα (Visa, Mastercard ). Η πληρωμή γίνεται μέσω ανακατεύθυνσης στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της Viva Wallet και ο αριθμός της κάρτας ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο της  κάρτας δεν γίνεται γνωστό στην εταιρίας μας.

2. Paypal

Για την εξόφληση της παραγγελίας μέσω paypal ο πελάτης χρειάζεται να χρησιμοποιήσει μόνο τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής του στο λογαριασμό paypal που έχει ανοίξει. Δεν χρειάζεται να πληκτρολογήσει τα στοιχεία της κάρτας του για κάθε πληρωμή. Ο πελάτης χρειάζεται να προσθέσει μια κάρτα στον λογαριασμό PayPal και απλώς να συνδεθεί με τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής του για να πραγματοποιήσει την αγορά του.

Η διαδικασία αποστολής ξεκινά σύμφωνα με την ημερομηνία και ώρα που εμφανίστηκε το ποσό της συναλλαγής στους τραπεζικούς λογαριασμούς της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

3. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Όταν η πληρωμή γίνει με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, δεσμεύεται το προϊόν για 5 μέρες έως ότου γίνει η πληρωμή ολόκληρου του ποσού. Μετά την κατάθεση, θα πρέπει να μας αποστείλετε με email το καταθετήριο στο xeiropoihmata@gmail.com, όπου ως αιτιολογία θα πρέπει να εμφανίζεται το ονοματεπώνυμό σας καθώς και ο αριθμός παραγγελίας.

Τραπεζικοί λογαριασμοί:

Eurobank: GR0402600450000900200636633

Δικαιούχος λογαριασμού: Παρλακίδης Ευάγγελος.

4. Με αντικαταβολή

Όταν επιλέξετε ως μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή η πληρωμή γίνεται κατά παραλαβή της παραγγελίας σας στον ταχυμεταφορέα και επιβαρύνεστε με έξοδα αντικαταβολής 1.50€.

Back to Top
Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι